Menu

190209 Rode melkbus voor vriendenVeel sympathisanten hebben zich de afgelopen tijd aangemeld als 'Vriend van' DeSintNykster.nl en De Zakenman. Bij de meest recente editie van het dorpsblad, dat vrijdag of zaterdag op de mat viel, was een brief bijgevoegd voor de lezers die er nog niet aan toe waren gekomen. Zij kunnen de komende tijd hun aanmeldformulier in opvallend rode melkbussen deponeren.

De bussen staan de bij Jumbo Altenburg en zorgcentrum Doniahiem in Sint Nicolaasga en Slagerij Dol in Langweer. Ook liggen daar papieren formulieren, zodat die eventueel ook ter plekke kunnen worden ingevuld. 

Bovendien zal er een rode melkbus op 'tournee' gaan door de dorpen Idskenhuizen, Tjerkgaast, Scharsterbrug en Ouwsterhaule. Daar wordt de komende tijd nader over bericht op DeSintNykster.nl. 

De afgelopen maanden is een reddingsactie voor dorpsblad De Zakenman op poten gezet, nadat bleek dat de inkomsten onvoldoende waren om op dezelfde voet door te gaan. De donaties als 'Vriend van' zijn van groot belang voor het behoud van de beide lokale media. 

Aanmelden kan ook digitaal.

Lees ook: De Zakenman gaat door

(Foto's: De Zakenman)

190209 Rode melkbus voor vrienden0Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!