Menu

zoeken

190120 Renado aanhang Real MadridTwaalf supporters van de Sint Nykster voetbalvereniging Renado zijn het afgelopen weekend naar Spanje afgereisd om een wedstrijd van Real Madrid te bewonderen. Het idee, om met de vaste schare aanhangers van het plaatselijke vlaggenschip in Estadio Santiago Bernabéu een duel van de ‘Koninklijke’ te aanschouwen, is na het trainingskamp van Renado in Marbella ontstaan.

De vaste supporters van de Sint Nyksters mochten in de winter van 2018 ook mee naar de bijzondere trainingsstage van het eerste elftal in Spanje. De twaalf voegden de daad bij het woord en stapten afgelopen vrijdag in de vroege ochtend, in het vliegtuig. Real Madrid speelde zaterdag als nummer drie in de Primera Division tegen nummer vier Sevilla. De wedstrijd werd met 2-0 gewonnen.

De support voor Real Madrid inspireerde mogelijk ook de Renado-spelers. Zonder de steun van twaalf vaste aanhangers werd met 2-3 gewonnen bij Steenwijker Boys.

Lees ook: Hasta la vista Marbella

(Foto: Erol Raposki)



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!