Menu

zoeken

15 01 Marbella 22MARBELLA  - Met een fotoshoot op het zonovergoten strand van Marbella en een sportief footgolf partijtje voor de selectie heeft de groep maandag afscheid genomen van Spanje.

De aanvoerder van het team, Hans Semplonius, sprak in zijn dankwoord de lof uit richting sponsor van Renado Holiday Ice en al de anderen uit voor de voortreffelijke organisatie op de prachtige locatie. Voorzichtig sprak hij al over een volgende trip.

Ook de meegereisde supporters waren vol lof over de afgelopen dagen. Zij volgden de sportieve verrichtingen van de selectie op de voet en hebben alle dagen prachtige wandelingen kunnen maken langs het strand op de prachtige boulevard. 

De groep is halverwege de middag met de bus vertrokken naar het vliegveld in Malaga waar in de avonduren het vliegtuig zal opstijgen naar Nederland.

Harry Marbella 026,



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!