Menu

zoeken

Idskenhuizen 3Oranjevereniging Idskenhuizen roept de inwoners van het dorp op om een speciale enquête in te vullen. Met een zevental vragen hoopt de organisatie van het dorpsfeest een beeld te krijgen over welke activiteiten de voorkeur hebben, maar ook bijvoorbeeld over welke muziek er op de feestavond gedraaid moet worden en of aan niet-leden entree moeten betalen.

Doel van de vereniging is om met de inbreng uit het dorp vernieuwingen door te voeren. Bij zes van de zeven vragen wordt de inwoners een aantal keuzes voorgelegd. Er is één open vraag over de het versieren van het dorp en feestverlichting. Die heeft de beste tijd gehad en is aan vervanging toe. De enquêteers kunnen hun suggesties in de antwoordbalk kwijt. 

De afgelopen jaren zijn er in de opzet van het dorpsfeest in Idskenhuizen al de nodige wijzigingen doorgevoerd. In 2017 werd om het dorpsfeest te redden met succes een nieuwe opzet geïntroduceerd. Er kwam bijvoorbeeld een straatfeest. Er werd gestopt met het gebruik van een feesttent, dat een grote kostenpost was. 

De enquête is hier te vinden.

Lees ook: Geen tent, maar dorpsfeest gered

(Archieffoto: De Zakenman)



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!