Menu

zoeken

030718 kunstroute maeykehiem 22Medewerkers van de leer en werkplekken en de serviceplekken  hebben de afgelopen maanden hard gewerkt aan de kunstroute. De route 'De kunst kan de boom in' is een initiatief van Maeykehiem, dat is opgenomen in het culturele programma van Leeuwarden Friesland Culturele Hoofdstad 2018.

Het start- en eindpunt is bij de receptie van Maeykehiem. Hier krijgen de wandelaars een routebeschrijving van de bijna twee kilometer lange tocht langs de verschillende kunstwerken. De route is ook voor rolstoelgebruikers goed te doen. Op werkdagen is het restaurant van Maeykehiem geopend van 9.30 uur tot 16.30 uur waar koffie en thee verkrijgbaar.. De kunstroute is de gehele maand juli te bezichtigen

Op het terrein van Maeykehiem is bovendien een nieuwe Pluktuin geopend. Het gaat om een tuin met bloemen, groenten en fruit die wordt onderhouden door de medewerkers van MindUp. De oogst is bestemd voor alle bewoners van Maeykehiem en wordt verkocht met een stalletje aan de weg. 

Lees ook: Kunstroute en pluktuin bij Maeykehiem

 (Foto's; De Zakenman)

030718 kunstroute maeykehiem 1

de Pluktuin op het terrein van Maeykehiem

030718 kunstroute maeykehiem 12

030718 kunstroute maeykehiem 8

 



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!