Menu

080318 kadeDe noodbestrating van de Kade in Sint Nicolaasga wordt binnenkort verwijderd. Dorpencoordinator Hendrik Hoekstra van gemeente De Fryske Marren maakte afgelopen woensdag, bij de vergadering de plaatselijk belang vergadering, bekend dat de Kade op korte termijn wordt herstraat.

Na de ingrijpende rioolwekzaamheden, die eind 2016 begonnen, ligt er in een deel van de straat nog de noodbestrating. Als alles meezit wordt er in april begonnen met de straatwerkzzamheden. Voor een complete herinrichting van de Kade zijn er nog geen plannen. Mochten die er wel komen, dan worden de bewoners gevraagd om mee te denken in de uitvoering.

Inmiddels zijn de plannen voor de bouw van een aantal woningen op de locatie van de oude bedrijfsgebouwen van Jaring de Wolff en Holiday Ice wel een stuk verder gevorderd. Na de realisatie van die huizen komt de herinrichting van de Kade aan bod.

(Foto: De Zakenman)

Lees ook: Weg weken dicht voor rioolwerkHelp De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!