Menu

zoeken

141016 kade 1SINT NICOLAASGA - De Kade in Sint Nicolaasga wordt vanaf aankomende maandag wekenlang afgesloten vanwege ingrijpend rioolwerk. De weg gaat naar verwachting pas eind december weer open. 

In opdracht van gemeente De Fryske Marren vervangt Aannemersbedrijf A. Faber uit Sondel de oude riolering, die echt aan een opknapbeurt toe was. Netbeheerder Liander en waterbedrijf Vitens beginnen in eerste instantie met de voorbereidende werkzaamheden aan gas- en waterleidingen. De aannemer zal aansluitend aanvangen met zijn werk. 

Als eerste gaat de kruising met de Slotweg op de schop. Die zal, als het weer mee wil werken, in de week van 7 tot en met 11 november weer voor het verkeer open gaan. De aannemer werkt vervolgens richting de Stationsstraat. Ook hiervoor geldt dat de weersomstandigheden de planning kunnen beïnvloeden, maar als alles meezit is het werk eind december klaar. 

Het verkeer naar bijvoorbeeld de bedrijven aan de Slotweg en de Oergong/Stationsstraat zal met borden worden omgeleid. 

(Foto: De Zakenman)



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!