Menu

zoeken

170919 Dorpsmaaltijd in de tentDe commissie van het dorpsfeest in de Ouwster-Trijegeaën kijkt met een tevreden gevoel terug op de nieuwe opzet van het feestweekend. De fikse regenbuien van afgelopen weekend deerden de feestelijkheden niet.

Het dorpsfeest werd donderdag door de senioren afgetrapt met een spelmiddag. De optocht met grote versierde wagens ontbrak dit jaar. Als alternatief reden de kinderen met vrolijk versierde fietsen, skelters en andere wagentjes rond de Wolsmastate. Na deze carnavalsoptocht was er voor het eerst ook een drukbezochte dorpsbarbecue in de feesttent. Enkelen waagden zich bovendien, ondanks de regen, aan het zakslaan boven een bad met water.

De jongste basisschoolkinderen gingen vrijdag de strijd aan in een spellencircuit. De bovenbouw waagde zich 's middags aan een survival. In de avond was er een playbackshow voor kinderen en volwassenen. De zevenkamp voor de buurten stond op zaterdag centraal en de traditionele dorpsmaaltijd, die door de feestcommissie wordt aangeboden. Uiteraard was er in de avond muziek. Het feestprogramma werd zondag afgesloten met een tentdienst en een matinée.

Lees ook: Einde wagenoptocht Trijegeaën

(Foto's: Feestcommissie Ouwster-Trijegeaën)

170919 De Zevenkamp in volle gang

170919 De Feestcommissie in hun nieuwe T shirts

170919 Dorpsbarbecue voor de eerste keer

170919 Playbackshow op vrijdagavond



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!