Menu

zoeken

180717 bomen plein westermar 1Plaatselijk Belang Sint Nicolaasga krijgt voor het aanlichten van vier bomen in het centrum van Sint Nicolaasga ook subsidies van Provincie Fryslân en gemeente De Fryske Marren. Uit het potje Iepen Mienskipsfûns Zuidwest komt 5000 euro, terwijl de gemeente 2591 euro bijlegt. De bijdragen komen bovenop de subsidie van 2500 euro, die Stichting Westermeer uitkeert. De totale kosten zijn 14.514 euro. Uiteindelijke doel is om met het aanlichten van de bomen het plein het hele jaar door sfeervol te maken. 

Ook voetbalclub Renado krijgt uit het Iepen Mienskipsfûns Zuidwest een subsidie voor het aanleggen van verlichting bij het B-veld. De club kan rekenen op een bijdrage van maar liefst 14.000 euro, op de totale investering van 57.053 euro. Onder andere de populaire 35+ competitie kan met de nieuwe lampen worden uitgebreid. Stichting Westermeer draagt voor dit doel zesduizend euro subsidiegeld bij. 

Lees ook: Subsidie voor aanlichten bomen

(Foto: De Zakenman)



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!