Menu

zoeken

180717 bomen plein westermar 2Plaatselijk Belang Sint Nicolaasga krijgt een subsidie van 2500 euro voor het aanlichten van een viertal bomen op 'Het plein'. Het geld is door Stichting Westermeer toegezegd, die in haar derde vergadering voor 24.800 euro aan subsidies in voormalige Skarsterlân beschikbaar stelt. 

Voetbalvereniging Renado krijgt zesduizend euro. Met het geld kan de verlichting rondom het trainings- en het B-veld worden vervangen. Biljartvereniging Ouwsterhaule krijgt een subsidie van vierhonderd euro voor het vervangen van een biljartlaken, de aanschaf van nieuwe ballen en een speciale scoreklok. Vereniging Promotie Langweer krijgt vijfduizend euro van Stichting Westermeer voor het realiseren van een aantal camperplaatsen in het dorp. 

De Stichting Westermeer heeft jaarlijks ongeveer anderhalve ton beschikbaar voor het verlenen van subsidies. Het bestuur vergadert vijf keer per jaar over de binnen gekomen aanvragen. De volgende vergadering is in september.

(Foto: De Zakenman)



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!