Menu

zoeken

170220 Cheque CreatheekHobbywerkplaats en Creatheek in Sint Nicolaasga heeft vijftienhonderd euro gekregen naar aanleiding van de actie Help Nederland Vooruit. De cheque van ING Bank werd zaterdag aan het bestuursleden Carin Bouma en Jan Buitenga overhandigd. 

De Sint Nykster stichting was één van de vijf deelnemers in de regio Heerenveen, onder wie een prijzenpot verdeeld werd. In totaal brachten 164 mensen een stem op de Hobbywerkplaats en Creatheek uit, wat uiteindelijk een vierde plek in de rangschikking betekende. Met het geldbedrag wordt het mogelijk om leden en anderen workshops aan te bieden.

Bij de kandidaten in Heerenveen zat ook de stichting Colours, die kinderen van ernstig zieke ouders aandacht geeft. De stichting haalde ook landelijk de meeste stemmen, namelijk meer dan 1300. Door de ING werden de initiatiefnemers beloond met een verdubbeling van hun prijzenbedrag, in totaal tienduizend euro. 

Lees ook: Hobbywerkplaats naar de €5000

(Foto: HWP en Creatheek)



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!