Menu

zoeken

170109 Hobbywerkplaats Creatheek ING printscreenHalverwege de sponsoractie 'Help Nederland Vooruit' van de ING Bank staat de Hobbywerkplaats en Creatheek in Sint Nicolaasga voorlopig op een derde plaats. Het bestuur roept daarom iedereen op om te gaan stemmen. Dat kan nog tot 30 januari 2017 via de site www.helpnederlandvooruit.nl.

,,Hoeveel stemmen er inmiddels zijn uitgebracht is nog niet bekendgemaakt. Hoe groot de achterstand en voorsprong op de nummers twee en vier zijn dus ook niet'', vertelt bestuurslid Jan Buitenga. De Hobbywerkplaats en Creatheek in Sint Nyk één van de vijf kanshebbers in het 'District Heerenveen'. De hoeveelheid stemmen bepaalt de hoogte van de donatie uit het ING Nederland Fonds. De vijf deelnemers kunnen tussen de 1.000 en 5.000 euro in de wacht slepen.

In het verlengde van de ING-actie organiseert de Hobbywerkplaats en Creatheek ook nog een eigen loterij. De eerste prijs is een "live" geschilderd portret van Clementine Brandes. Verder zijn een prachtige kaartenset van Monique van der Mei en drie andere prijzen beschikbaar voor iedereen die op de Hobbywerkplaats stemt. Meedoen aan de eigen loterij kan via mail-berichtje aan met de melding "gestemd".



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!