Menu

zoeken

dvo ploeg 2016Een avond speciaal voor vrouwen. Althans tot middernacht, want dan zijn de nieuwsgierige mannen ook welkom.


Bouwploeg Door Vrienden Opgericht (DVO) probeert met originele initiatieven geld bij elkaar te krijgen, om uiteindelijk bij de allegorische optocht in september met een praalwagen op de proppen te komen. 

Samen met café Het Wapen van Friesland wordt op zaterdag 4 maart een heuse Ladiesnight georganiseerd. Centraal staat een 'vrouwenbingo', waarbij leuke prijzen te winnen zijn. Voor een entreebedrag van tien euro krijgen de dames een welkomsdrankje en bingokaarten. Inzet is de hoofdprijs, een weekendje Center Parcs. Verder zijn er door diverse sponsoren uit Sint Nicolaasga mooie prijzen ter beschikking gesteld.

Ook komt er speciaal voor de dames nog een special guest. Na afloop nemen dj's Im en Ramon het feest over. Als de klok 'middernacht' slaat, gaan de deuren ook open voor de nieuwsgierige mannen. Tafels zijn via 06-53874284 te reserveren, dit is overigens niet verplicht. De opbrengst van de Ladiesnight komt ten goede aan DVO. 

Lees ook: Kreatyf dreame oer eigen wein

(Archieffoto: De Zakenman)



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!