Menu

zoeken

101216 jitiizzer 39Op het  25 jarig verjaardagsfeest van Jitiizer zijn zaterdagavond een Zalencentrum vol fans op af gekomen.

De bandleden, inmiddels allemaal veertigers, maakten er weer een oudwets feestje van. Jitiizer had voor het Sjaan Benaan festival ook een aantal andere bands uitgenodigd. Zo waren de Hûnekop en Baby face Nelson aanwezig. Freerk de Swetser had een speciaal podium, vanaf het balkon bracht bracht hij de feestganger in de stemming voor de finale met Jitiizer.

Opvallend veel fans van het eerste uur waren op het verjaardagfeest afgekomen. Niet allemaal meer op de voorste rij, maar de meesten deden wel volop mee met het gehos. Twee dames, die de veertig inmiddels ook hebben te pakken, hielden zich wel wat meer gedijsd. Zij bleven de hele avond rustig bij de bar staan en genoten zichtbaar van al de blote bovenlichamen van de jonge Jitiizer fans. 

(Foto's: De Zakenman)

Lees ook: 40'ers raken nog 'kromme snaar'

101216 jitiizzer 81

101216 jitiizzer 59



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!