Menu

zoeken

101116 kade molier 2Door werkzaamheden aan de Molier is er voor een achttal bedrijven op het bedrijventerrein 't Slot in Sint Nyk een tijdelijke in- en uitritconstructie gemaakt.

Bij de rotonde in de Tsjûkemarwei is met rijplaten een afslag gereakuseerd zodat de ondernemingen gewoon bereikbaar zijn. Door de constructie komt tijdelijk ook de wens van de bedrijven in vervulling. Op termijn komt op de plek namelijk een bypass zodat ook het vrachtverkeer eenvoudiger op Slotmolen kan komen. De wegen van het industrietrein worden deze winter onder handen genomen en de bestrating wordt vervangen door asfalt.

Ook worden rioleringen op het bedrijventerrein krijgen een opknapbeurt. Op de Kade staan bronbemaling en graafmachines voor de vernieuwing van het riool. Hier wordt een gescheiden systeem aangelegd en er komen nieuwe buizen voor de huisaansluitingen. Door de werkzaamheden is de Kade zeker tot begin december afgesloten voor het verkeer.

Lees ook: Forse aanpak wegen Slotmolen

(Foto's: de Zakenman) 

101116 kade molier 1



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!