Menu

zoeken

bosma voorjaarsshow 2013 007

Bosma Groene Vakzaak viert het vijftienjarig bestaan. Op 26, 27 en 28 maart staat de Voorjaarsshow op het programma. Bosma Melktechniek, Bosma AgriShop en Flowerly@Bosma vieren die drie dagen feest met vijftien procent korting, demonstraties en (facebook) acties.

Uiteraard wordt er tijdens de Open Dagen stilgestaan bij het jubileum. In het millenniumjaar 2000 is de winkel gestart. Destijds nog met één werknemer; Jappie van der Goot. Het bescheiden assortiment werd gaandeweg uitgebreid en ook de winkel werd steeds groter. Een steeds breder publiek, overigens vooral mannen, wist de locatie net buiten Sint Nicolaasga te vinden en grepen niet vaak mis. Klussers, agrariërs en tuinmannen slagen bij Bosma Groene Vakzaak in hun missie.

Anno 2015 werken er vier mensen in de winkel en is er een bloemenwinkel met drie gediplomeerde bloemisten aan de zaak toegevoegd. Dit zorgt voor meer fleur en het aandeel vrouwen in de winkel groeit, iets wat ook sfeerverhogend werkt.

De familie Bosma wil Jappie van der Goot van harte feliciteren met vijftien jaar Bosma Groene Vakzaak en bedanken hem voor zijn tomeloze inzet en aanstekelijke enthousiasme!    Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!