Menu

zoeken

Met een zogeheten social ride zijn op zondag 21 april 2024 het fietsseizoen en de officiële opening van Nota Tweewielers feestelijk ingeluid. Een grote groep fietsers - jong, oud, ervaren en niet-ervaren – nam deel aan een route van zo’n zestig kilometer langs onder andere Lemmer en Bakhuizen.

Minstens 250 bezoekers uit alle hoeken van Friesland kwamen Harold Hoekstra persoonlijk succes wensen met zijn nieuwe onderneming. Tijdens de officiële opening werden bezoekers onder het genot van een hapje en drankje meegenomen in de verbouwplannen, fietstechnieken en kregen ze een rondleiding door de winkel.

Als hoogtepunt van de middag kreeg Harold Hoekstra van de voormalig eigenaren Harrie en Piet Nota samen met hun echtgenotes Alie en Cilia Nota een ingelijste tekening van het vooraanzicht van de winkel.

Foto's: Menno Dijkstra

\Harold Hoekstra (links) neemt geschenk van Harrie (rechts op de foto), Alie, Piet en Cilia nota in ontvangst240421 SintNyk NotaTweewielers 4  1000


240421 SintNyk NotaTweewielers 3  1000

240421 SintNyk NotaTweewielers 6  1000

240421 SintNyk NotaTweewielers 7  1000

 Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!