Menu

zoeken

240420 SintNyk NotaTweewielers HaroldHoekstraHet officiële fietsseizoen is van start en Harold Hoekstra (28) maakt hier dankbaar gebruik van door zondag aanstaande een social ride te organiseren met aansluitend een open middag in zijn fietsenwinkel Nota Tweewielers in Sint Nicolaasga.

Hoekstra nam begin dit jaar de fietsenzaak van de gebroeders Nota over. De jonge ondernemer vindt het nu tijd voor een officiële kennismaking en organiseert een dagvullend programma voor aanstaande zondag, met als sportieve start: een social ride.

Om half tien ’s ochtends kunnen fietsers zich verzamelen bij de fietsenwinkel in Sint Nyk om vervolgens rond tien uur een tocht te fietsen die ongeveer twee uren duurt. De social ride geeft niet alleen gelegenheid tot het inluiden van het fietsseizoen maar is ook bedoeld om te socializen.

Douchen na afloop
Harold Hoekstra heeft nu nog geen idee hoeveel fietsers er precies zullen deelnemen aan de fietsrit, maar dat het er veel zijn, durft hij wel te stellen. “En omdat der safolle animo foar in social ride op de gewoane fiets is, wurdt dêr ek in route foar regele.” Voor wielrenners die van ver komen en naderhand willen douchen, heeft hij een douchecabine geregeld. Wat de ondernemer betreft, wordt de social ride een jaarlijks terugkomend evenement.

Van twee tot vijf uur ‘s middags opent Harold de deuren van zijn fietsenwinkel ter gelegenheid van de open dag. Bezoekers krijgen een kijkje achter de schermen, worden meegenomen in onder andere de nieuwste systemen van e-bikes en ze kunnen de virtuele fietstrainer proberen.

Bouwplannen
Bezoekers krijgen daarnaast alvast een idee van de nieuwe (verbouw-)plannen voor de winkel. Harold hoopt dat het een feestelijke en inspirerende dag wordt. “Ik haw der in protte nocht oan en hoopje dat elkenien har wolkom fielt om lâns te kommen oankommende snein.”

  • Zondag 21 april 2024: 9.30 Social Ride met wielerliefhebbers, zowel toerfietsers als wielrenners.
  • 14.00-17.00 uur Open Middag Nota Tweewielers.


Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!