Menu

zoeken

240416 VanDeynen McIntoshMT5 rechtenvrijMet een luistershow rond het Amerikaanse audiomerk McIntosh sluit van Deynen smart solutions in Sint Nicolaasga het seizoen af. ‘The great American Powerhouse’ wordt het merk door kenners genoemd, doelend op het krachtige geluid dat dit Amerikaanse audiomerk produceert. “Wij zijn één van de weinige dealers van dit merk in Noord-Nederland. Reden te meer om een speciale show te organiseren”, aldus Jorrit van Deynen.

De show wordt op op vrijdag 19 april en zaterdag 20 april 2024 in het drie jaar geleden nieuw gebouwde Experience center gehouden. Bezoekers kunnen genieten van audiodemonstraties en luistersessies met muziek op vinyl. Nieuw bij deze show is Bennie’s hifi bar, een plek om platen te beluisteren onder het genot van een hapje en een drankje.

De audiodemonstraties en luistersessies vinden plaats in de diverse luisterruimtes, die het Experience center rijk is. Versterkers als de MA352 en MA8950 staan speelklaar, evenals de platenspelers MT5 en MTI100. Ook de draadloze luidspreker RS150 kan getest worden. Tijdens de show is het ook mogelijk om een eigen LP mee te nemen van thuis. Deze kan afgespeeld worden op de MTI100.

“Bij een eerdere show is het wel eens voorgekomen dat een bezoeker emotioneel werd tijdens een luistersessie. Het intense geluid, de setting en een bepaalde herinnering kwamen echt binnen bij hem, waardoor hij tot tranen toe werd geroerd”, aldus Jorrit van Deynen.

- Van Deynen McIntosh audioshow
- vrijdag 19 april van 16.00 – 21.00 uur en zaterdag 20 april van 10.00 – 17.00 uur
- Experience center Van Deynen smart solutions, Tsjûkemarwei 21b Sint Nicolaasga.
- De toegang tot het evenement is gratis en aanmelding vooraf is niet nodig.
- https://www.van-deynen.nl/mcintosh-audio-show

Foto: McIntoshHelp De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!