Menu

zoeken

Shiatsupraktijk Balans uit Sint Nicolaasga organiseert op zondag 14 april 2024 een bijeenkomst over de samenleving in perspectief. Frans Heslinga houdt een betoog over de groei en voortdurende transformatie van de aarde en het leven op aarde. In het verlengde daarvan combineert en ontwikkelt hij visies voor een betere samenleving in harmonie met mensen, dieren en natuur.

Op de bijeenkomst in Sint Nicolaasga vertelt hij over het aards gigantisme. Planten, dieren, bomen en mensen waren volgens hem vele malen groter dan ze nu zijn. Hij vraagt zich af of de wereld ooit door reuzen bevolkt is geweest. Het bestaan van dinosuarussen is algemeen geaccepteerd. Heslinga laat voorbeelden zien van grote mensen: reuzengraven, enorme trappens en hoge gebouwen met enorme deuren. Daarbij zijn ook foto’s van graven op onder andere Sardinië. Hij wil zijn toehoorders een andere bril op laten zetten en de wereld vanuit een ander perspectief laten bekijken.

  • Zondag 14 april 2024 om 14.00 uur in Zalenverhuur Unitas, Omloop 1 in St. Nicolaasga.
  • Entree 20 euro


Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!