Menu

zoeken

24020 SintNyk Luisterruimte VanDeynen 1000Van Deynen smart solutionsin Sint Nyk organiseert van donderdag 22 februari tot en met zaterdag 24 februari 2024 de Monitor Audio show. Voor deze show is samenwerking gezocht met het gelijknamige Britse merk Monitor Audio. Het ultramoderne Experience center van Van Deynen is deze dagen het toneel zijn voor interessante en unieke audio demonstraties.

Klapstuk van de show wordt de Hyphn, de allernieuwste ‘statementluidspreker’ van Monitor Audio. Het design trekt de aandacht en het geluid is volgens kenners weergaloos. Speciaal voor de show wordt de Hyphn naar Sint Nicolaasga gehaald, een uitgelezen kans voor audioliefhebbers om kennis te maken.

Verder zijn er in de diverse luisterruimtes van het Experience center demonstraties met luidsprekers uit de Silver, Gold en Platinum series van Monitor Audio. Ook is de ‘in-house’-thuisbioscoop open voor demonstraties met geluidspparatuur. Bezoekers kunnen tijdens de show zien, voelen, horen en ervaren wat er op het gebied van thuisbioscopen mogelijk is.

  • -Donderdag 22 februari 2024 16.00 – 20.00 uur, vrijdag 23 februari 9.00 – 20.00 uur en zaterdag 24 februari 10.00 – 17.00 uur.
  • Toegang gratis, aanmelding vooraf is niet nodig.
  • https://www.van-deynen.nl/monitor-audio-show/.


Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!