Menu

zoeken

Pand Bruine Pater RECHTENVRIJ c WiebeKrist 1000Café Het Wapen van Friesland in Sint Nicolaasga organiseert op zaterdag 11 november 2023 een speciale middag voor de verkoop van kaarten voor de reünie van café-dancing Bruine Pater, dat in de jaren tachtig in hetzelfde pand was gevestigd. Het roemruchte etablissement organiseerde avonden met landelijk bekende artiesten als André Hazes, Piet Veerman, Imca Marina en VOF De Kunst. De Bruine Pater werd een begrip in Friesland. Bezoekers kwamen van heinde en ver.

,,We verwachten veel mensen voor de reünie en daarom werken we met een kaartverkoop vooraf’’, vertelt Reggy Meurs, die samen met Johan Galama de huidige uitbaters van Het Wapen van Friesland zijn. Ze organiseren de reünie op zaterdag 20 januari 2024 samen met oud-eigenaar Wiebe Krist en Sieds Wijnalda; beiden zijn ook deejay.
Meerdere oud-bezoekers van de Bruine Pater kwamen met het idee kwamen voor een reünie. Veel mensen uit Sint Nicolaasga en daarbuiten hebben goede herinneringen aan de tijd van De Bruine Pater, vertelt Reggy Meurs.

De reünie is op zaterdag 20 januari 2024 van 20.00 – 01.00 uur. Entreekaart kunnen uitsluitend op zaterdag 11 november 2023 van 13.30 – 15.30 uur in Het Wapen van Friesland, Gaastweg 1 in Sint Nicolaasga worden gekocht. Meer informatie is de komende tijd te vinden via de Facebook- en Instagram pagina van Het Wapen van Friesland.

Archieffoto: Wiebe KristHelp De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!