Menu

zoeken

Foto Van Deynen rechtenvrij op de foto één van de luisterruimtes van Van Deynen 1000Van Deynen smart solution in Sint Nicolaasga organiseert op vrijdag 24 november en zaterdag 25 november 2023 een audioshow met twee topmerken. Voor deze show is een samenwerking gezocht met het Zwitserse, handgemaakte luidsprekermerk PIEGA en het Britse high end audiomerk Cambridge Audio.

In het Experience Center van Van Deynen wordt een vijftal opstellingen van de audio-apparatuur gedemonstreerd. Van beide merken worden gecombineerde sets getoond. De opstellingen zijn met zorg door Van Deynen en de importeurs van beide audiomerken gekozen. ,,We combineren apparatuur gecombineerd, die het beste van elkaar naar boven haalt, zodat we een bijzonder aantrekkelijke luisterervaring creëren’’, aldus Van Deynen..

De combinatie van PIEGA en Cambridge Audio heeft zich eerder dit jaar al bewezen. Een hifi-recensent van een onafhankelijk online platform heeft bij Van Deynen een set beluisterd en gerecenseerd. Dat betrof de PIEGA Coax 611 GEN2 luidspreker set in combinatie met een Cambridge Audio Edge NQ voorversterker met netwerkspeler en een Edge W-eindversterker. Het is een van de opstellingen, die bezoekers kunnen ervaren tijdens de audio show.

De opstellingen worden gepresenteerd in diverse luisterruimtes die het Experience Center in Sint Nyk rijk is. Van Deynen smart solutions wil bezoekers een ultieme luisterervaring meegeven. De toegang tot het evenement is gratis en aanmelding vooraf is niet nodig.

  • Vrijdag 24 november van 12.00 – 20.00 uur en op zaterdag 25 november van 10.00 – 17.00 uur.
  • Bezoekers kunnen hier tevens overige audio, video en domotica ervaren, testen en beleven.
  • Meer informatie en de opstellingen zijn te vinden op www.van-deynen.nl/premium-audio-show/.


Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!