Menu

zoeken

230717 Langweer restaurant tJagertjeNa vier jaar is restaurant ‘t Jagertje in Langweer weer terug bij het samenwerkingsverband Fryslân Culinair. De betere restaurants in Friesland, zoals de club zich presenteert, worden geïnspireerd door wat de omgeving hen biedt. Uitbaters Michael en Marijke Mansour moesten als gevolg van de coronapandemie even wachten op het lidmaatschap, schrijft netwerkkrant Fries Journaal van chroniqueur Albert van Keimpema uit Tjerkgaast.

Anders dan voorheen doet ‘t Jagertje de deuren al om tien ‘s ochtends open. Behalve op woensdag en donderdag, want dan gaat de zaak alleen voor het diner open. Het restaurant is op een A-locatie in het watersportdorp gevestigd. ,,Veel fietsers en bezoekers komen al vroeg door Langweer. Voor hen willen we klaar staan met het aanbieden van koffie en gebak, dat we zelf maken.’’ Ook de lunch is aangepast aan passanten.

Het blijkt een succes, aldus Michael Mansour. ,,We hebben veel aanloop. Mensen die hier koffie komen drinken, komen al gauw een keertje dineren. Het is hard werken, ja, maar we doen het’’.

  • Meer in de papieren editie van het Fries Journaal van juli-augustus 2023 en later op FriesJournaal.nl


Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!