Menu

zoeken

230524 HoekstraTruckTrailerService 1000De open dag van Hoekstra Truck & Trailer Service in Grou is niet op maandag 17 juli 2023 maar op zaterdag 17 juni 2023. In de jongste editie van De Zakenman staat een advertentie met de verkeerde datum. Tijdens de open dag is er een truckshow van zowel nieuwe als oude vrachtwagens. Ook kunnen bezoekers in de werkplaats zien hoe onderhoud aan de vrachtwagens wordt verricht. Voor jong en oud is er die dag vertier.

Reden voor de open dag is dat Johan Hoekstra 12,5 jaar geleden in zijn woonplaats Idskenhuizen met Hoekstra Truck & Trailer Service startte. Sinds tien jaar is het bedrijf in Grou gevestigd. Na zijn technische (auto-)opleiding volgde Johan Hoekstra een bedrijfswagenopleiding bij Wierda in Joure. Daarna kwam hij in de werkplaats van het familiebedrijf Hoekstra Idskenhuizen, dat onder andere een transportbedrijf met een dertigtal combinaties voor nationaal en internationaal transport heeft. Hij is de derde generatie Hoekstra, die in de transportbranche werkzaam is.

  • Open Dag zaterdag 17 juni 2023 10.30-16.30 uur 
  • Hoekstra Truck & Trailer Service, De Finnen 5, Grou

Foto: Hoekstra Truck & Trailer Service

230524 HoekstraTruckTrailerService2

 Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!