Menu

zoeken

Oude haven LangweerPassantenhaven Langweer is door het tijdschrift Zeilwereld genomineerd voor de wedstrijd “Leukste haven van Friesland”. Lezers hebben voor de maand maart 2023 in totaal zeven havens aanbevolen en motiveren in het tijdschrift waarom ze hun haven de leukste vinden. Ze kunnen op het Instagram-account van het zeilblad hun voorkeur aangeven, De andere havens zijn Vlieland, Pikmeerhaven Grou, Jachthaven Sneekerhof in Tersoal, jachthaven Drijfveer in Akkrum, Haven Lemmer en de Passantenhaven Terschelling,


De nominatie van de haven in Langweer is afkomstig van passant Karin. ,,Onze vakantie is niet compleet als we deze haven niet aan gedaan hebben. Langweer is een hele fijne passantenhaven. Met enorm veel vertier voor kinderen. Speeltoestellen een supermarkt op loop afstand. Veel gelegenheid om te zwemmen. Het heeft achter de haven een strandje. Mooi uitzicht over het water. Kinderen kunnen hier o.a. knutselen in het “blauwe huisje” op het strand. Ik heb begrepen dat het dit seizoen dit weer in handen is van de havenmeester. Sanitair is ook weer keurig geregeld en je loopt zo het gezellige maar kleine dorpje in waar je lekker kunt eten een terrasje kunt pakken. Ook is er in het zomerseizoen een heel programma samengesteld. Van circus tot zang en nog veel meer.”

Foto: De ZakenmanHelp De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!