Menu

zoeken

TandzorgStNyk logo

(IM) - Met dit bericht stellen wij u in kennis van het plotselinge overlijden van tandarts Ovidiu Pintilie op 28 januari 2023, eigenaar van de Tandzorg St. Nyk. Hij werd slechts 46 jaar.

Door het wegvallen van de tandarts kon er in de praktijk een aantal weken geen tandartszorg worden verleend.

Tijdens de afgelopen weken hebben de erfgenamen van de praktijk samen met de KNMT (Koninklijke Maatschappij ter Bevordering van Tandheelkunde) gezocht naar een blijvende oplossing om de tandartspraktijk voor Sint Nicolaasga en omstreken te behouden.

Het doet ons goed om u te laten weten dat er vanaf 8 maart 2023 weer een tandarts werkzaam is in de praktijk. Per 23 maart 2023 wordt de praktijk nog uitgebreid met een tweede tandarts. We krijgen ook een nieuwe assistente. Zij komt in de plaats van Jeroen, die ons gaat verlaten.

Voor het maken van een afspraak wordt u verzocht te bellen (0513 434 676) of te mailen met .

Wij ontvangen jullie graag weer om de zorg te geven, zoals tandarts Ovidiu altijd deed.Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!