Menu

zoeken

230311 Lemmer PetraBrijder 1op1dieet 2(Ingezonden Mededeling) ‘Met de een-op-een-begeleiding en ‘The 1:1 DIET’ wordt het voor deelnemers mogelijk om een gezond gewicht en een gezonde leefstijl te vinden en te behouden, ongeacht hoeveel ze willen afvallen’’, zegt Petra Brijder uit Lemmer. Ze is consulent van het 1op1-dieet, dat inmiddels 25 jaar in 35 landen bestaat. Het concept werkt met een eenvoudig stappenplan, bestaande uit een groot assortiment smakelijke maaltijdvervangers van hoge kwaliteit aangevuld met gezonde voeding.

,,Samen kiezen we een stap die bij de deelnemer past’’’, aldus Brijder, die in Lemmer, Joure en Emmeloord actief en ook in Sint Nicolaasga, Langweer en omgeving haar dieet wil promoten. Tijdens het programma is ‘honger lijden’ uitgesloten, vertelt ze. ,,Onze maaltijdvervangers geven je een sterk verzadigd gevoel. Mentaal voel je je sterker dan ooit en je hoeft even niet over voeding na te denken.’’

Deelnemers kunnen het programma daarom relatief makkelijk volhouden. ,,Als wekelijks de resultaten zichtbaar worden, dan groeit het vertrouwen. Met dit hernieuwde vertrouwen in jezelf krijgen deelnemers de rust en de ruimte om geleidelijk, samen met ons te werken aan een nieuwe leefstijl.’’ Uiteindelijke doel is om zonder maaltijdvervangers en mét een gezond eetpatroon en leefstijl een gezond gewicht te behouden.

 Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!