Menu

zoeken

220819 JeroenKemkeropCuracao 1000Jeroen Kemker is klaar voor de opmaak van de Merke-editie van De Zakenman. Op Curaçao.De Merke-editie van De Zakenman wordt dit jaar op het tropische eiland Curaçao opgemaakt. Jeroen Kemker van Hunia’s Drukkerij uit Workum geniet daar van een welverdiende vakantie. Hij heeft zijn laptop meegenomen, zodat hij toch de layout kan doen. ,,Advertenties graag op tijd aanleveren, dan zorgen wij dat ze op Curaçao belanden’’, laat Harry Nota aan zijn adverteerders weten.

De advertenties voor de speciale editie vanwege de Sint Nykster Merke moeten uiterlijk komende maandag 22 augustus 2022 binnen zijn. De redactie van dorpsweekblad De Zakenman is druk bezig met de redactionele invulling van de speciale editie. De eerste verhalen over de merke, de praalwagenoptocht en de bouw ervan liggen op de plank.

– Deadline advertenties Merke-krant maandag 22 augustus 2022
– Inleveren bij Harrie en Alie NotaHelp De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!