Menu

zoeken

biovalueSINT NICOLAASGA  - Agradu BV in Sint Nicolaasga heeft per 18 juli een nieuwe bedrijfsnaam: BioValue BV. Het bedrijf aan de Tsjûkemarwei produceert groengas en schone brandstoffen door het bouwen en exploiteren van biogasinstallaties. De naam Agradu (Agrarisch Duurzaam) past niet meer goed nu het bedrijf zich ook op schone brandstof voor groot transport en scheepvaart richt.

 ,,We zijn pioniers in de biogasbranche en willen dit ook uitstralen naar andere partijen”, zegt eigenaar Ids Schaap, ,, Afgelopen maanden hebben we flink wat tijd gestoken in het project van merkidentiteit verandering.” Schaap kreeg daarbij hulp van marketeer Freke Hof uit Sint Nyk. Zij heeft samen met de huidige marketing- en communicatiespecialist Leon Veltman uit Oudemirdum de nieuwe website en marketinguitingen in goede banen geleid.

Agradu is opgericht in 2017. Het bedrijf is in vijf jaar tijd gegroeid van 1 naar 22 medewerkers, waarvan 9 in Sint Nicolaasga wonen. BioValue BV verwacht dat de snelle groei doorzet. De prognose voor 2023 is dat het aantal medewerkers met de helft groeit en dat de groengas productie zelfs verdubbeld.

Naast de kantoorlocatie in Sint Nyk, heeft BioValue 5 biogasinstallaties verspreid over Nederland in (mede) eigendom en staan er nog 4 projecten in de steigers.

(Foto: Freke Hof en Leon Veltman waren verantwoordelijk voor de nieuwe merkidentiteit van BioValue/BioValue)Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!