Menu

zoeken

bosma 1SINT NICOLAASGA - Sinds januari 2014 heeft Abel Hulzinga Autobedrijf Bosma in Sint Nyk overgenomen van Epke en Krystyna Bosma. In de loop van de jaren is het bedrijf erg gegroeid, zowel in de verkoop van auto’s als in de werkplaats. Hierdoor werd er wel eens gedacht aan uitbreiding van het bedrijf. Tot op heden was het er nog niet van gekomen, mede door ruimtegebrek in het pand aan de Tsjûkemarwei. 

Dorpsgenoot van Abel Hulzinga, Gjalt de Haan, nam per toeval contact op met Abel. Zijn werkgever, Edwin de Rijke van Auto First De Rijke in Lemmer, had aangegeven dat hij een geschikte overname kandidaat zocht om het autobedrijf voort te zetten. Samen hebben zij gekeken naar de mogelijkheden. Huizinga kwam in contact met Edwin en Annemarie de Rijke. Na een aantal goede gesprekken werden zij het eens over een bedrijfsovername.

Vanaf maandag 4 juli zal AutoFirst De Rijke verder gaan als Autobedrijf Bosma Lemmer. De werkplaats in Lemmer wordt versterkt door Vincent, een bekende voor de klanten uit Sint Nyk. Het vertrouwde gezicht van De Rijke, Gjalt blijft daar ook werkzaam.

In de garage in Sint Nyk staan Durk en Lammert daar zoals altijd voor u klaar. Wel is er door deze uitbreiding plaats voor een nieuwe monteur: hier is Abel nog naar op zoek Abel Huizinga wil zijn aandacht gaan verdelen tussen beide vestigingen en neemt de verkoop en zoekopdrachten voor zijn rekening. Met deze ontwikkeling hopen zij u nog beter van dienst te kunnen zijn en ze zien u dan ook graag in één van deze vestigingen langs komen.

(Foto's De Zakenman)

bosmaHelp De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!