Menu

zoeken

motus 2De hardlooptrainingen worden gegeven door Britt VeltmanSINT NICOLAASGA - Ruim een jaar geleden, maart 2021, richtten Johannes Kuperus en Aonne Gys Semplonius Motus Gym op. Dit is inmiddels uitgegroeid tot een mooie sportplaats voor jong en oud, waar mensen fysiek en mentaal uitgedaagd worden door middel van kracht- en conditietraining. Sinds kort is er ook nog een extra mogelijkheid: hardlooptraining.

Deze hardlooptrainingen worden gegeven door Britt Veltman. Hardlopen is altijd al een grote hobby van haar geweest. De laatste jaren is deze hobby alleen maar groter geworden en inmiddels kan ze wel zeggen dat deze is uitgegroeid tot een passie. Een passie die ze graag wil overbrengen op anderen! Daarom volgde ze een opleiding tot hardlooptrainster en is ze in maart gestart met Motus Run; hardlooptraining, begeleiding naar een specifiek doel en persoonlijke trainingsschema’s.

In de coronaperiode zijn er steeds meer mensen begonnen met hardlopen. Hartstikke goed natuurlijk, maar dit brengt vaak ook vragen, pijntjes of blessures met zich mee! Want; hoe moet je nou beginnen met hardlopen? Wat is belangrijk om op te letten? Hoe voorkom je blessures? Motus Run is opgestart om sporters te helpen blessurevrij te lopen en hun doel te bereiken. En natuurlijk om plezier in het hardlopen te houden (of te krijgen)!

Een aantal keer in de week is er de mogelijkheid om mee te trainen in een groep. Er komen verschillende onderdelen aan bod, denk aan looptechniek, krachttraining, intervallen of duurloop. Hierdoor ziet elke training er weer anders uit en blijft het leuk en uitdagend voor elk niveau.

(Foto's De Zakenman)

motusAonne Gys Semplonius en Britt Veltman

 Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!