Menu

zoeken

st nyk logo 2bNa een lange periode gaat  het Zalencentrum er weer vol tegen aan. Al dit weekend bijt de tribute duo van Cleedence Clearwater Revival zondagmiddag vanaf 16.00 uur de spits af. Iets wat de stappers van toen zeker zal aanspreken.

Vrijdagavond 11 maart is eindelijk het uitgestelde wagenbouw feest van het VVV. Voorafgaand aan de feestavond is om 19.00 uur het zakelijke gedeelte voor de wagenbouwersvergadering. Daarna gaat het dak eraf en kunnen de Sint Nykster de twee afgelastte Sint Nykster merke een klein beetje vergeten.

Zondagmiddag vanaf 15.30 uur kunnen liefhebbers van het Shantykoor de Headammers in het Zalencntum terrecht. Geen nieuwjaarsconcert, maar een echt Matineeconcert op het eind van de middag. Hier zullen veel bekende shanty’s ten gehore worden gebracht.

Eind maart en begin april  is het Zalencentrum gereserveerd door de Sint Nykster tonielselskip. Maar liefst 6 keer wordt het jubileumstuk 'Jubeleving' gespeeld, wat ook ongetwijfeld weer volle zalen zal opleveren. De uitvoeringen zijn op 31 maart – 1,   2,   8,  9 en 10 april.

Met veel trots presenteren de beheerders Hans en Bernadette Booy tijdens de Koningsnacht op 26 april een Volendamse avond met Kees Plat en zangeres Sonja. Het is een avond voor palingsound liefhebbers. Veel Cats en BZN muziek dus deze avond.

Daarnaast zijn het de koren en biljarters weer welkom. Natuurlijk staan er weer diverse prive feestjes in de agenda. Dus het Zalencentrum heeft we er weer zin in.Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!