Menu

zoeken

flowerlySINT NICOLAASGA - De bloemenafdeling Flowerly@Bosma in Sint Nicolaasga bestaat in maart tien jaar.

Flowerly@Bosma begon als een kleinschalige bloemenafdeling, die Lydia Steneker, met hulp van onder andere Alie Bosma, opzette. Het idee was, om ’s ochtends boeketten klaar te zetten, die de klant zelf kon pakken en afrekenen bij de kassa. Op deze manier kon Lydia ’s ochtends aan het werk en op middag thuis bij haar peuter zijn. Maar al snel bleek er veel meer werk te zijn dan verwacht.

Vier personeelsleden
Hierdoor was Lydia Steneker, naast iedere ochtend, ook vaak ‘s avond aan het werk. Zodoende kwam Evelien de Wagt er al na enkele weken bij. Door het geven van workshops én door het leveren van kwalitatief goede producten, bouwden ze hun klantenkring op. De mond tot mond reclame deed, tot in de hele regio, zijn werk. Daarmee was ook een derde paar handen nodig, dit werd Marjan Gijzen uit Wijckel. Het team bestaat vandaag de dag uit vier enthousiaste dames, Eline Wind is de nieuwste aanwinst. Zij doet het ‘werken-leren traject’, ze volgt een opleiding tot bloemist in Groningen.

100 vierkante meter
Inmiddels is de bloemenafdeling doorgegroeid tot zo’n 100 vierkante meter. Zodra het tuinseizoen weer begint, legt ze beslag op een groot deel van het buitenterrein, voor de verkoop van tuin- en perkplanten. Bloemen blijven het belangrijkste product, maar daarnaast is de verkoop van planten de laatste jaren enorm toegenomen. Ver der is de winkel gevuld met potterie, droog- en zijdebloemen en vele cadeauartikelen.

Trakteren
In maart trakteert Flowerly@BOSMA haar klanten op tien mooie aanbiedingen.

(Foto: Flowerly@Bosma)Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!