Menu

zoeken

030562020 magneet 60SINT NICOLAASGA - Marre Bax staat in de finale van de verkiezing Beste Zelfzorgadviseur. De eigenaar van Drogisterij & parfumerie De Magneet in Sint Nicolaasga zit bij de top vijf van de verkiezing.

Drogisten en assistent-drogisten kunnen elk jaar meedoen aan de verkiezing tot Beste Zelfzorgadviseur. De Erkend Specialist in zelfzorg staat voor verantwoorde zelfzorgadvisering. Kennis en deskundig advies over zelfzorggeneesmiddelen staan hierin centraal. ,,Je moet op verschillende vakgebieden uitblinken”, zegt Bax, ,,Je weet alles over de kleine kwalen, producten en werkzame stoffen. Je moet goed kunnen communiceren en adviseren en je weet wanneer de klant beter naar de huisarts kan gaan.”

Marre Bax heeft voor de verkiezing vier online-toetsen gemaakt. Een mysterieshopper heeft daarna haar kennis in de praktijk getest. De resultaten van die test waren bepalend voor een finaleplek.

De laatste ronde is op 15 maart met een jurygesprek. Op 6 april weet Marre Bax of zij zichzelf de Beste Zelfzorg adviseur van Nederland mag noemen.

(Foto: archief De Zakenman)Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!