Menu

zoeken

180118 Maeykehiem vlagSINT NICOLAASGA - De cliënten van zorgcentrum Maeykehiem in Sint Nicolaasga gaan op "Eigen Wize Wurkjen. De jarenlange samenwerking met Firma De Jong üit SInt Nicolaasga stopt door nieuwe wet- en regelgeving. De dagbesteding is daarom op zoek naar nieuwe werkgevers.

De uitdaging voor Maeykehiem is het vinden van nieuwe werkzaamheden passend bij de cliënten. De plaatselijk ondernemers zijn of worden benaderd. Veel begeleiders hebben al input gegeven en vele contacten zijn gelegd. Toch is nog geen directe en eventueel tijdelijke oplossing gevonden. Maeykehiem vraag nu iedereen hulp om met ons mee te denken.

Wat zoekt Maeykehiem qua werk?
• Herkenbaar
• Voorspelbaar
• Mogelijk om het zelf te kunnen doen
• Een goed af te ronden activiteit
• Door hoeveelheid goed in te delen in tijd
• Geen tijdsdruk
• Zinvol om iets voor de maatschappij te doen


De voorkeur hebben werkzaamheden die aansluiten bij de interesse van de cliënten, bijvoorbeeld iets uit of voor de natuur, iets met muziek, iets technisch. Het werk is herkenbaar, kan zelfstandig gedaan worden en er wordt geen tijdsdruk ervaren. Het geeft structuur aan de dag en bovenal ze hebben het heel gezellig met elkaar. Uiteraard staat de dagbesteding open voor alle suggesties.

Weet jij nu een bedrijf dat zou kunnen helpen en mogelijk veel werk heeft? Laat het weten.  Een mail mag naar Paula van Driesten via of naar Martina de Jong via . Zij zijn ook telefonisch te benaderen via 06-13170590.



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!