Menu

zoeken

waterfietsLANGWEER – De wateren van Langweer kunnen sinds kort ook per waterfiets worden ontdekt. Waterpret Langweer verhuurt bij mini-camping Langweer twee van deze vervoersmiddelen.

,,In verband met de corona-maatregelen is het vooralsnog vooral een geschikte activiteit voor gezinnen of mensen uit één huishouding”, zegt Raymon Hoogenboom. De student Commerciële Economie aan de NHL Stenden Hogeschool in Leeuwarden miste een waterfiets in het watersportdorp. ,,Die zie je eigenlijk alleen maar in de grachten van de grote steden, maar waarom zou dat niet ook in en rond Langweer kunnen?’

Hoogenboom is al met uitbreiding bezig. Op termijn wil hij Waterpret Langweer activiteiten uitbreiden met onder andere kano’s, kajaks en supboards. 

De waterfietsen zijn te boeken via 06 - 29 145 326 of via . Het huren van een waterfiets kost € 12,50 per uur of twintig euro per twee uur. Er kunnen vier personen op een fiets.

(Foto: Waterpret Langweer)Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!