Menu

zoeken

de poortSINT NICOLAASGA - Automatiseringsbedrijf De Poort in Sint Nicolaasga gaat op in Accent Automatisering uit Sneek. De Poort was een kwart eeuw in Sint Nicolaasga gevestigd.

Directeur Harry Dreunhuizen heeft geen opvolger. Daarnaast vindt hij dat het bedrijf mee moet blijven gaan in de ontwikkelingen. ,,De ontwikkelingen in IT gaan momenteel snel”, zegt Dreunhuizen, ,,Om deze technieken goed bij te kunnen blijven houden, is kennis en schaalbaarheid nodig. Wij zijn in overleg gegaan met Accent Automatisering uit Sneek en hebben besloten onze krachten te bundelen en onze diensten te integreren in de werkomgeving van Accent Automatisering.’

Voor de klant verandert er weinig. Harry Dreunhuizen en Rinse blijven de bekende gezichten. ,,Natuurlijk zullen wij ervoor zorgen dat de nieuwe collega’s zo spoedig mogelijk worden ingewerkt in uw ICT omgeving zodat ook anderen uw vragen kunnen gaan beantwoorden.”

Dreunhuizen vindt het jammer dat na 25 jaar De Poort stopt. ,,Maar Sneek en Sint Nyk is een kleine afstand. Voor de aanrijtijden maakt het geen groot verschil. Daarbij doen we onze werkzaamheden voor bijna tachtig procent op afstand.”

 

(Foto: De zakenman)Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!