Menu

zoeken

 

deynen2019SINT NICOLAASGA - Liefhebbers van muziekinstallaties kunnen hun hart  op 27 en 28 december ophalen bij Van Deynen Smart Solutions. De vier broers hebben oog voor detail en kwaliteit. Dit jaar staan de showroom en bijbehorende luisterruimte in Sint Nicolaasga tijdens de kerstshow in het teken van Bowers & Wilkins (B&W).

B&W is hét toonaangevende merk in hoogwaardige geluidstechnologie. Daarom zal Van Deynen dit jaar de nieuwe Formation® lijn en de 700 serie van B&W presenteren. Tijdens de kerstshow kunnen bezoekers demonstraties verwachten met het draadloze premium multiroom systeem Formation®. De Formation® lijn is afgelopen jaar op de markt gekomen en is uniek omdat het draadloos geluid is met hifi-kwaliteit. Het is te gebruiken en verbinden in meerdere ruimtes van een woning.  

Van Deynen is op vrijdag 27 december geopend van 12.00 - 20.00 uur en op zaterdag 28 december van 10.00 - 17.00 uur Het adres is Kerkstraat 33

 

deynen

 Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!