Menu

zoeken

 

jaring de woolff 2019 1SINT NICOLAASGA – Woninginrichting Jaring de Wolff is ook dit jaar tweede Kerstdag geopend metde traditionele kerstshow.

Bij de Sint Nykster winkel op de Industrieweg kunt u een complete woninginrichting verwachten die tegemoet komt aan de wens van ieder individu: van slaapkamer tot klassieke meubelen, van tapijt tot gordijnen. U kunt kiezen uit een veelheid aan stijlen, kleuren en materialen, omdat iedereen zo z’n eigen situatie en wensen heeft. Doordat wij zijn aangesloten bij de Binnenhuisadviseurs kunt u vakkundig advies krijgen en helpen wij u graag om een passend interieur te creëren. Zo kunnen wij met elkaar diverse materialen en kleuren van zowel wanden, gordijnen, meubilair en de vloerbedekking goed op elkaar afstemmen,"vertelt Theo de Wolff

Op de site www.jaring.nl  van Jaring de Wolff staat sinds kort een  film waarbij een indruk krijgt wat er zo allemaal is te koop

Jaring de Wolff is tweede kerstdag geopendvan 12.00 toto 17.00 uur. Ook zondag 29 december en 5 januari is de winkel geopend ook dan is de winkel in Sint Nyk geopend van 12.00 toto 17.00 uur.  

jaring de woolff 2019 2Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!