Menu

zoeken

180118 Maeykehiem vlagSINT NICOLAASGA - Winkeliers uit Sint Nicolaasga komen  in actie voor Maeykehiem vanwege haar vijftigjarig bestaan. De ondernemers is gevraagd om voor de aanstaande jubileumweek van 16 tot en met 22 september actieproducten te verkopen, waarvan een deel van de opbrengst tegen goede komt aan de wensboom van Maeykehiem.

Vanwege het jubileum van de organisatie voor zorg en dienstverlening aan mensen met een verstandelijke beperking is in het hoofdgebouw een boom geplaatst, waar de cliënten een wens konden hangen. Sint Nykster winkeliers willen een geldbedrag beschikbaar stellen om de wensen, die nog niet in vervulling zijn gebracht, uit te laten komen. Naast de constructie is een vrije gift ook mogelijk, dat wordt door verschillende bedrijven gedaan. 

Diverse winkeliers hebben gehoor gegeven aan de oproep om actieproducten beschikbaar te stellen. Zo gaat vijftig cent van iedere behandeling en een euro van ieder verkocht product bij kapsalon Kapart naar Maeykehiem. 1,50 euro per sjaal en bijpassend outfit van Pearls Fashion en More en 2,50 euro per verrassingspakket van tien euro bij DIO De Magneet gaat naar de wensboom. Tres Vers, Jumbo Altenburg en Bouwhuis Drankenspeciaalzaak hebben verschillende aanbiedingen. Kaashandel Durk's Versmarkt stelt twee euro per kilo extra belegen kaas en vijf euro voor iedere nieuwe klant beschikbaar.

Lees ook: Help wensen in vervulling te brengen

(Archieffoto: De Zakenman)Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!