Menu

SINT NICOLAASGA - IJsfabrikant Holiday Ice uit Sint Nicolaasga schaalt de productie met ingang van het nieuwe jaar flink op. Er wordt van een drieploegendienst naar een systeem met vijf ploegen overgeschakeld. Het Sint Nykster bedrijf speelt hiermee in op de groeiende vraag naar ijs vanuit het buitenland.

Holiday Ice levert onder private label aan vrijwel alle Nederlandse supermarkten. Ongeveer driekwart van de productie is desalniettemin voor de export bestemd. Met de introductie van de vijfploegendienst kan de Sint Nykster ijsfabrikant 24 uren per dag, zeven dagen per week produceren.

De omschakeling betekent ook dat het aantal banen bij Holiday Ice fors groeit. De verwacht is dat het personeelsbestand van tachtig naar honderdtwintig doorgroeit. De ijsfabrikant is vanwege de groeiende vraag per direct op zoek naar personeel.

(Foto: Holiday Ice)Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!