Menu

oorsprongHotel De Oorsprong in Sint Nicolaasga is voor komende seizoen op zoek naar versterking van het team. Zij zoekt versterking in de huishouding en medewerkers voor diverse werkzaamheden

,,Voor vakantiekrachten geldt dat we enthousiaste medewerkers zoeken, die eventueel open staan voor (het leren van) meerdere vakgebieden in het hotel, een gastvrije houding hebben en daarna (indien gewenst) als oproepkrachten bij ons willen blijven werken." De vacature is voor de periode mei t/m augustus

Voor de huishouding vacature geldt zicht op vast dienstverband (+/- 16-24 uur), plezierige werktijden en goede verdiensten.

De Oorsprong biedt een afwisselende baan met goede verdiensten en een gezellige, warme werksfeer op een unieke locatie in Sint Nicolaasga. ,,Daarnaast bieden we fijne werktijden, 9.00 uur starten met variërende eindtijden, afhankelijk van het seizoen." 

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Jan-Willem en Vanessa Schlösser van De Oorsprong per mail of telefonisch 0513 - 432662Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!