Menu

190205 De Boekensteun 2De Boekensteun, de winkel met oude boeken aan de Buorren in Langweer, sluit in april voorgoed haar deuren. Om de klanten nog één keer de gelegenheid te geven om de winkel te bezoeken gelden er de komende weken hoge kortingen bij de uitverkoop. Een deel van de opbrengst komt ten goede aan de Edwinstichting, die vakantiewoning Edwinhuis in Langweer bezit.

Eigenaar Jan Sibbel moet noodgedwongen met het intensieve werk stoppen, vanwege fysieke ongemakken. Hij vestigde zich in de winter van 1997 als zogenoemde antiquariaat in de oude bakkerij in de dorpsstraat. Watersporters en andere gasten wisten de winkel snel te vinden.

Tot en met 2 maart gaat de winkel op vrijdag- en zaterdagmiddag open. De boeken gaan met flinke kortingen de deur uit. Ook is het bij de afdelingen literatuur, spanning en Frysk mogelijk om een gehele bananendoos voor tien euro te vullen.

(Foto: Marianne Hut)Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!