Menu

190118 Langweerder droge worst Slagerij Dol Iris DolDe droge worst van Slagerij Dol is het stralende middelpunt van de Priuwke Dagen in Langweer. Voor de achtste editie van het culinaire evenement is er dus gekozen voor een Fries streekproduct, dat uit het eigen dorp komt.

De Priuwke dagen vinden dit jaar plaats op 22 en 23 februari. Bij de zeven deelnemende horecazaken wordt een gerechtje geserveerd met de Langweerder droge worst. Het is een manier om kennis te maken met het streekproduct, dat recentelijk nog bekroond is met ‘goud met ster’.

Bezoekers kunnen vanaf vrijdag 8 februari bij één van de deelnemende horecabedrijven een stempelkaart kopen. De gerechten met de droge worst van Slagerij Dol kunnen op één avond worden geproefd, maar verdelen over twee avonden is ook mogelijk.

De horecabedrijven die deelnemen zijn Eetcafé het Wapen van Langweer, Eetcafé De Tapperij, Brasserie AnderS, Eetcafé De Drie Zwaantjes, Restaurant Noflik Langwar, Cafétaria-IJssalon ‘t Hoekje en Restaurant-Pizzeria La Buona Cucina.

(Foto: Priuwke Dagen - Iris Dol van Slagerij Dol met de bekroonde droge worst)Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!