Menu

iksoparSINT NICOLAASGA - Een drietal bedrijven in St.Nicolaasga organiseren tweede kerstdag een kerstshow. Jaring de Wolff -  van Deynen Smart Iksopar tegels – Sanitair en tegelmaterialen openhun deuren.

Bij Iksopar van Erol en Nynke Raposki  is van 12.00 tot 17.00 uur de nieuwste trend  van sanitair te bewonderen. In de showroom aan de Industrieweg is  van alles te bezichtigen. Ook de tegels - kranen en douchecabines staan te pronken in de winkel.

Liefhebber van muziekinstallaties kunnen hun hart ophalen bij Van Deynen smart solutions. De vier broers hebben oog voor detail en kwaliteit. Tijdens de show zijn er diverse demonstraties waar o.a Piega luidsprekers en Gato audio versterkers. De Hifi kerstshow  is van 10.00 tot 17.00 uur  op 26 t/m 29 december

 

Traditioneel zijn tweede kerstdag de deuren van de meubelzaken geopend. Liefhebbers voor meubelshows uit de regio hoeven niet ver te reizen en kunnen terecht bij Woninginrichting Jaring de Wolff. De in  de wijde omgeving bekende woningrichting heeft een compleet pragramma uitgestald tijdens tweede kerstdag. De deuren gaan bij Jaring de Wolff om 12.00 uur open en de koffie staat klaar.

deynen

wolffHelp De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!