Menu

15012651 Sander de RouweSINT NICOLAASGA - Ondernemersvereniging Sint Nicolaasga, Gemeente De Fryske Marren en Provincie Fryslân organiseren aankomende maandag, 10 december, een speciale ondernemersavond in Het Zalencentrum in Sint Nicolaasga. Met deze speciale editie van de MKB-tour hoopt gedeputeerde Sander de Rouwe te vernemen waar de Sint Nykster ondernemers behoefte aan hebben. 

De avond begint met een presentatie van De Rouwe. Hij geeft zijn visie op de Friese economie en het 'Suikerbroodsyndroom'. Daarna volgt er een presentatie van Ynbusiness, dit is een gezamenlijk initiatief van de provincie, het bedrijfsleven en de vier grote Friese gemeenten. Het 'ondernemersloket' moet de toegangspoort zijn voor bedrijven richting kennis, inspiratie en innovatie.

Na de presentaties volgt het plenaire programma over de behoeftes en interesses van de Sint Nykster ondernemers. De avond wordt afgesloten met een borrel. Het programma begint om 20.00 uur, met inloop vanaf 19.30 uur.

(Archieffoto: Noordoost.nl)

181205 Uitnodiging Ondernemersavond

 Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!