Menu

231118 beovs scootmobile 10Een aantal keren per jaar gaan leden van de ondernemersvereniging Sint Nyk op bedrijfsbezoek. Vrijdagavond was er een kijkje in de keuken bij Scootmobiel Friesland in het dorp.

Voor het bezoek melden zich een vijftigtal ondernemers die uitgebreid werden geïnformeerd door eigenaar  Simon de Jong. De scootmobiel is op dit moment onderwerp van de discussie vanwege de veiligheid. Door het dodelijk ongeval met een Stint, een elektrische aangedreven bolderkar, in Oss liggen vergelijkbare voertuigen onder een vergrootglas. 

Ook De Jong heeft daarmee te maken. Vaak zijn door kleine technische aanpassingen en een goede instructies veel problemen te voorkomen. Ook is aan de scootmobielen al veel verbeterd in vergelijking met de eerste generatie. In het pand aan de Bovenkruier wordt veel gesleuteld en kunnen bijna alle storingen inclusief de elektronica door monteurs van Scootmobiel Friesland zelf worden opgelost.

Werden tot voor kort ook scootmobiels in België en Duitsland geleverd, recentelijk ligt de focus meer op het noorden om zo maximale service te kunnen bieden.

(Foto's: De Zakenman)

231118 beovs scootmobile 19231118 beovs scootmobile 22231118 beovs scootmobile 25231118 beovs scootmobile 31Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!