Menu

DSN 07101552 Billboard met kerktoren 500Zet uw zaak op DeSintNykster.nl in de schijnwerpers. Wilt u bekendheid aan uw onderneming of een van uw producten geven, dan is deze drukbezochte nieuwswebsite daar het aangewezen platform voor. Een vaste schare lezers keert dagelijks terug en kan niet om uw bericht heen.

 Een flink aantal ondernemers in Sint Nicolaasga, Langweer en wijde omgeving staat inmiddels met een zogeheten banner in de rechterkolom. Uw banner kan daar ook tussenn. Als u daar op klikt, wordt u desgewenst automatisch doorgeschakeld naar uw eigen website, waarop u algemene informatie kunt plaatsen of informatie over een specifiek product of gewoon de weekaanbieding.

Naast de banner is er ook de mogelijkheid om uw bedrijf met een zogeheten advertorial te promoten. Het redactioneel getinte verhaal kan over uw bedrijf in zijn geheel gaan, maar ook over een specifiek product of onderdeel.

Interesse? Neem contact op met Martin de Vries – – 0612-763005

Meer op https://www.desintnykster.nl/adverterenHelp De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!