Menu

180801 Trijn van der Meulen MaeykehiemSINT NICOLAASA – Trijn van der Meulen uit Beetsterzwaag is de nieuwe bestuurder van Maeykehiem. Per 1 oktober gaat ze aan de slag voor de organisatie voor mensen met een verstandelijke beperking in Friesland. Ze volgt interim-bestuurder Raymond van Zoolingen op.

Van der Meulen is nu nog bestuurder bij Frion, een vergelijkbare organisatie voor cliënten met een verstandelijke beperking in Overijssel. De van oorsprong verpleegkundige was eerder directeur bij Thuiszorg Het Friese Land, directeur Empatec en regiodirecteur bij Kentalis.

Hans Konst, voorzitter Raad van Toezicht, is blij met de aanstelling. ,,We zochten een verbinder met visie op zorg en met hart voor Friesland. Dat is precies wie we hebben gevonden in Trijn van der Meulen. Ze heeft ruime ervaring als directeur en bestuurder in de (VG) zorg, pakt aan, stimuleert en is daarbij altijd in verbinding met anderen. Dat past goed bij de koers en netwerkpositie van Maeykehiem. Wij zijn heel verheugd dat zij ons binnenkort als bestuurder komt versterken.”Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!